Salten Kultursamarbeid

Ny spaserstokk

I uke 43 turnerer Underholdningsvogna med sin forestilling «På en grønnmalt benk i haven» i regi av Den kulturelle spaserstokken i Salten.

 ”På en grønnmalt benk i haven” er en musikkteaterforestilling med to av Underholdningsvognas artister. Fru Ekman og Fru Barra tar publikum med på en musikalsk reise med et humoristisk skråblikk på hverdagslivet og hverdagslykken. De to gode venninnene Astrid og Ingeborg møttes på husmorskolen, hvorav den ene er den typiske husmoren fra 50-tallet mens den andre drømmer seg bort i svermeri og Norsk ukeblad. Vi vekker til live gode gamle slagere og viser fra 40- og 50-tallet og blander disse med noen godbiter fra i dag. Her blir det flotte kostymer, humoristiske skildringer og sangskatter som rører. 

Underholdningsvogna er et kompani som består av tre damer som turnerer med forestillinger og konserter for publikumsgruppen 50+. Kompaniet har base i Oslo og Akershus, men har siden 2013 besøkt institusjoner, foreninger og ulike kulturarenaer over hele landet.

 I 2015 var Underholdningsvogna å se på Beat for Beat på NRK, og i 2017 gjestet de Spillerom i P2. Våren 2018 samarbeidet kompaniet med flere storband der de sang låter av den populære søstertrioen fra 40- og 50-tallet: The Andrews Sisters.

Forestillingen er gratis!

Se når de spiller i din kommune