Salten Kultursamarbeid

Trygve Hoff turne - AVLYST

John Kristian Karlsen og Andreas Kopland Berger

Foto: Andreas Kopland Berger

Utviklingen av covid-19 og de nye smittevernreglene gjør dessverre at turneen i uke 46 er avlyst.

Den 9. - 14. november er det klart for årets siste spaserstokkturne, Høstblot, kokfesk og ballader, i regi av Salten Kultursamarbeid.

Etter å ha blitt sammenlignet med Trygve Hoff på sin første CD-utgivelse «Nordlandsfjellan» har John Kristian Karlsen lenge ønsket å gjennomføre en konsert med en kombinasjon av multikunstneren Trygve Hoffs- og egne sanger. Sjangerbredde er John Kristians varemerke når han komponerer. Noe fra vårt nordnorske landskap hører naturlig med. Dette er noen av fellesnevnere når vi nå får høre musikk av de to visekunstnerne.

Røverhistorier fra «før i tia»
John Kristian har satt sammen en repertoarliste med en del kjent stoff og noen røverhistorier fra «før i tia» som vil røre ved folkesjelen. Konserten varierer fra sommerfriske ballader, til veien frem mot mørketida vi er på tur inn i. Det blir også rom for noen personlige betraktninger fra komponistene underveis.

Godt samarbeid
Med seg har John Kristian gitarist, multimusiker, studio-eier og kollega Andreas Kopland Berger. Andreas er med å fargelegge konserten etter alle kunstens regler, både vokalt og instrumentalt. At musikerne trives med samarbeidet, er tydelig på scenen.

- Det blir alltid god stemning når John Kristian har konsert, sier Hege Næss Klette, faglig leder i Kultursamarbeidet. Vi kan glede oss til god visekunst og artige røverhistorier når han nå tar med seg multimusiker Andreas på spaserstokkturne i regi av Salten Kultursamarbeid.

Se når turneen kommer til din kommune