Nyheter

Gjør deg klar for idrettsgalla!

Logo design, ByNorth

Fredag 5. februar feirer vi idretten i Stormen konserthus, lille sal i Bodø klokken 18:00.

Nordland Idrettskrets, Bodø Idrettsråd og Salten Kultursamarbeid har det siste året samarbeidet for å arrangere idrettsgalla i Salten. Den siste tiden har også Bodø kommune bidratt i arbeidet.

Om Idrettsgallaen
Under Salten Idrettsgalla vil vi løfte fram gode idrettsprestasjoner i Salten og hedrer de som har gjort en spesiell innsats ved å legge til rette for bredden – og de gode prestasjonene gjennom sin frivillighet. Tidligere NRK-reporter Tord Bertinussen vil lede showet med prominente prisutdelere, flotte idrettsfolk og kulturelle innslag av bl.a. Nagel og Inculcado.

Kjøp billetter til arrangementet på Stormens sider

De nominerte
Juryen har i år bestått av representanter fra styret i Nordland idrettskrets, Håndball Region Nord, Nordland turnkrets, Nordland skikrets, Olympiatoppen Nord- Norge og journalister fra Avisa Nordland og Saltenposten.

Det er mange gode utøvere og trenere som fortjener heder. Det har derfor vært en tøff jobb for juryen å velge bare fire nominerte i hver kategori. Fredag hadde juryen sitt siste møte og de nominerte vil i disse dager motta innbydelse til arrangementet.

De nominerte til prestasjonsprisene vil offentliggjøres i slutten av måneden.
 
Stem på din Ildsjel
I løpet av de neste ukene vil Avisa Nordland ha en artikkelserie som presenterer ildsjelene i de ulike kommunene. Under gallaen vil ildsjelene motta pris for sin innsats av ordføreren i sin kommune. Alle ildsjelene er også nominert til årets hederspris. Vinneren av denne prisen kåres gjennom avstemming i Avisa Nordland.

Husk å stemme på din favoritt!

Følg med på arrangementets Facebook sider for fortløpende oppdateringer

Les mer om arrangementet