Nyheter

En herre med bart på turne!

Foto: Martin Losvik

Bli med når musikalartistene Thale Krogtoft Jensen og Charlotte Jenssen reiser rundt i Salten med Sveinar Aase for å formidle revy-viser og populærtekster av høy musikalsk standard. Dette blir en oppkvikkende konsertopplevelse som pumper liv i strålende revy- og slagerskatter.

Turneen, som er i regi av den kulturelle spaserstokken i Salten, starter i Hamarøy 4. april i og avsluttes i Meløy 8. april. Programmet består av slagere fra blant andre Nora Brockstedt, Kari Diesen og Einar Rose. Vi får høre melodier som «På en blåmalt benk» og «Mener du alvor Halvor». Revyforfatter og underholdningshistoriker Andreas Diesen har veiledet arbeidet med å finne de fineste perlene. Artistene er godt fornøyd med repertoaret av morsomme tekster som også er aktuelle i dag.

- Vi har lenge hatt lyst til å gi noe tilbake til hjemstedene våre, og vi har derfor valgt ut gamle revyviser og slagere som vi håper besteforeldre-generasjonen kommer til å sette pris på, sier Thale Krogtoft Jensen i en kommentar til Avisa Nordland.

Thale og Charlotte er begge musikalartister fra Bodø med utdannelse fra Bårdar Akademiet i Oslo. De har erfaring innen både teater, sang og dans. Med seg har de pianist Sveinar Aase, distriktsmusiker i Sørfold, som er utdannet klassisk pianist fra Høgskolen i Tromsø og Staatliche Hochscule für Musik i Karlsruhe.

Velkommen til en gratis musikalsk opplevelse som vil lokke frem gode minner, latter, allsang - og kanskje en liten svingom!

Se fullstendig turneplan her.