Nyheter

Det e vel ingen kunst?

Pål-Are Bakksjø

Mandag 8. mai starter Pål-Are Bakksjø en ukes plateslipp turne med Den kulturelle spaserstokken i Salten.

Koreapanelets fremste poet har han blitt kalt, Pål-Are Bakksjø. Det er mulig han også er den eneste som skriver sanger om Koreapanel, men musikken hans er ialle fall like publikumsvennlig som tekstene er overraskende. Det er balansen mellom den lette humoren og de mjuke øyeblikkene som særpreger hans underfundige univers. I gitarkofferten bor flere sanger med pussige titler som;  Koreapanel!, Spesialkompedansen, Omveien sannheten og livet, eller hva med en Boligboblebossa? 

Pål-Are turnérte hele landsdelen i 2016, og framførte sin musikk for et begeistret publikum fra Sømna i sør til Honningsvåg i nord!  Han har spilt på festivaler som Nordland Musikkfestuke, Hemnesjazz og Smeltedigelenfestivalen, og den 3. mai slapp han sin første plate ” Omveien, sannheten og livet”. Pål-Are trives lengst fremme på scenekanten og synger naturligvis på nordnorsk. Konserten kler et voksent publikum som er klare for å bli med på en reise gjennom hele følelsesregisteret. 

Spaserstokken i Salten er et samarbeid mellom Salten Kultursamarbeid og Nordland Fylkeskommune. Målgruppen er aldersgruppen 65+ og konsertene er gratis.

Her finner du turneoversikten.

Her finner du flere smakebiter på hans musikk.